Monday, 28 March 2011

Aku , KBU & CKT Sungai Dua

Assalamualaikum semua!! woot2~.. 

Wahhh hari ni mmg hari paling letih sebenar nya bg adam....seharian dok setting machine kat kilang TETIBE!!!
Daus col..

Daus : adam KBU ajak lepak kat Sg Dua
Adam : ouh yeke... ok set aku pegi office kaw.. :p
Daus : ok tgu sejam baru aku kua...

Tepat je pkul 5 .... adam usha kiri... -.-' usha kanan -.-' Manager xde cabooot dari kilang... yeahh!!
Sampai kat office Daus... sekali Daus suruh lepak kat store la.... ingat ke nk suh lepak kat office ke.. -.-' xgne nye kawan -.-' bhaha...

Pkul  6 p.m tros kuar office bersama Daus & Cik ain.. Sampai je kat CKT Sg Dua... nampak la diorg ni...
v
v
v
v
lol GK lebar nye senyum tau la Daus sampai ^^

Sampai je keadaan menjadi gamat bila je ade adik beradik ni
 v
 v
 v
 v
Kembar siam lahir lain hari... -.-'

pastu datang la si Pokcu,Ady soleh, Adish shida , Amalina dan KSP.....
v
v
v
v

WOWW,....kedai CKT tu ibarat kan ditempah khas untuk geng KBU lepak-ing... Gamat dengan suara kami... sampai org lain terpaksa diam bg kami cakap.. fuhh.... hilang letih berkerja bila lepak dengan diorg ni.. -.-'

xlupe juga Micro yg turut hadir dengan Baju Kemeja nya.. -.-'


wahh......alangkah bagus nya kalau hari2 dapat jumpe dengan hampa semua camni.. :) dah rasa macam family... 

Terima Kasih sebab sudi pelawa adam join Lepak-ing korang ni :)

p.s : kepada yg xdapat ikot .... adam no comment...harap dapat jumpa hampa pulak lepas ni..  ^^



15 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. sememang nya laju okeh.. ;)

mikro_kokus said...

hahaha! cepat sgt kot update :p.....

nora amila ghazali said...

=(

Adam Zulhilmi said...

hehe....sy sangat pantas... :P

meaw said...

pehhhh!semangat gilak......
yaaa,kita adalah family :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bila amik pic ni?? hehehe...

hadi la bukan ady soleh...

efa said...

waah2 jeles haha :P terbaik la ampa semua

Adam Zulhilmi said...

adam amek dgn handphone cabuk adam ni je.. :)

tomatokering :) said...

cehhh ! nama tak dak tamo !!!

FarAh AmiRa said...

waaa...beshnya..!!xaci

zezolla_atin said...

wah !
bes gila
rugi ta dapat join
duk juh..

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla depa dapat jumpa lagi
:)

kiera'sakura said...

sumpah jeles.. huhuhu

aDisH.sHidA said...

ADAM..BUKAN ADY SOLEH LA..HADI

Adam Zulhilmi said...

yeyeye.....adam tau le.... adam malas la nk edit... hee.. -.-'