Monday, 19 March 2012

penantian kini berakhir..

Assalamualaikum...
Lama nya adaM xpost kan? 
Sejak masok degree ni... serius shit adam xpenah rasa sesibuk ni.. dah la degree ni susah :(
Tajok entry kali ni berkaitan penantian... apa yang adam nanti? setahun plak tu adam nanti benda alah ni... ikut kan benda ni cuba perlu nanti setengah tahun je...tapi Allah nak duga adam dia lanjut kan tempoh penantian sampai setahun... OMG -.-' ... sabar nye adam ni kan..

Ada sampai satu tahap tu kan adaM sampai termenung pikir pasal benda alah ni... ada la sampai pikir nak berhenti belajar.. Persoalannya apa la yang adam ni dok nanti -.-' sebenarnya kan...adam nantikan pinjaman MARA adam laa... sakit kulit adam bila MARA lambat dapat.. Alhamdullilah laa baru ni adam dapat panggilan dari kawan dia call siap jerit2 lagi gtau loan adam dah masok.. Nak menangis pun ada time tu... haha.. yelaa adam antara 60 orang yang dapat lambat loan tu.. hampir 3 bulan jugak la adam dok layan kawan seronok dapat loan awal... ^_^ . Kesabaran tu penting... otak pun slalu kena set positive.. Now dah dapat rasa nak belajar tu semangat la sikit..hehe... k laaa u je pun adam nak bebel... bye.. 

No comments: