Thursday, 1 December 2011

BIla adaM terkejut tengok blog ni -.-' WTF!! 2 minggu 1400?


Assalamualaikum semua!! Harini adam nak share la sikit ngan korang pasal sorang blogger ni...sebelum ni adam ada la sekali masok blog dia ni...tapi xperasaan pun pasal follower.. tapi ada la tadi adam tgok dia singgah kat blog adam.. adam pun try la ushan dia balik.. dalam satu entry dia ni.. dia ada cakap yang blog dia baru je 2minggu.. tapi follower dah 1400 -.-' WTFF!!! lol memang adam jeles tahap gaban la kan..adam ni yang berbulan2 lamanya buat blog tapi follower baru 150.. -.-' xley blah...ahahaaha xpelaa kalau korang nak tgok blog dia dengan lebih detail click gamba tu..  k peace!

1 comment:

SaveTheWorld said...

datang dari contest avi.. follow anda