Friday, 20 May 2011

Tudung Oh tudung! Orang dah lupakan kau kah?



Assalamualaikum.. woot2

Adam kembali dengan cerita terbaru...haha
semalam Adam update status kat Facebook ni haa.... status dia lebey kurang macam tajuk entry ni...bhahaha -.-'
Ade la 2 orang dok comment2 dalam tu.. -.-' saksikan comment2 tersebut...





Kalau laa ade sistem macam ni..... mau semua bertudung kat Malaysia ni...kah2... -.-'
walau ape pun adam suka Gadis2 di KBU... Sejak adam ni dok ikot KBU ni buat gath... xde lagi yang free hair... semua manis bertudung... Kat bawah ni laaa Gadis2 bertudung KBU.... awww!


11 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

pakai bukan sekadar pakai sebab fesyen tapi kerana tuntutan agama kan..

Muslimah Optimis said...

wahhhhhhhhhhh..terharunya akak dan kembaq akak cik sunah jadi gadis bertudung kesayangan Adam... macehh adik.. sayang adik jugak.. :D

Elena Eqmar said...

setuju dgn anda diatas....aurat perlu dijaga...kadang2 kita lalai dlm melaksanakan amanah Allah..tp masih ad masa utk perbaiki diri..(^_^) pkai kerana Allah/tuntutan..bkn kerana kecantikkn..;)

ieda CUMA said...

bertudung jugak!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

gadis bertudung yg lain adam tak sayang ka??

kui3...

Sunah Mohammad said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaa..........T_T sayang adam jugak~

aDisH.sHidA said...

XDE JUGAK GADIS BERTUDUNG KESAYANGAN DIA....HUHUHU

Siti Arfah bt Zaini Azlan said...

Wah2 .

najwa's said...

hehe sayang adam banyak2 jugak~ =)

tomatokering :) said...

nape tade dalam senarai nih ;p

Izamir Ridzwan said...

bertudung lah wahai kaum hawa kerana ia tuntutan agama. buan bertudung kerana feshen