Wednesday, 4 May 2011

Jangan tinggalkan adaM lagi ye...

Assalamualaikum...

Maaf adaM xsihat 2  3 4 5 6 hari ni..... adam demam teruk... sebab tu xde entry xkelua dari blog adaM... dah la demam.... boley plak haritu rumah adaM banjir... habis semua buku2 adam basah....  log book adam nak kne hantar hari isnin ni pun basah..  nak buat camne...nasib badan... dalam masa yg sama...semua ni xbuat adam sedih sangat.... tapi.... bila si Dia tinggalkan adaM... adam sedih sangat..... nak makan xkenyang...mandi xbasah... demam xkebah2.... cian adaM... setelah Dia adam jaga dengan penuh kasih sayang......adam syg Dia... Dia la pengubat kebusanan adaM... Dia sakit.... jangan la tinggalkan adaM.... tapi adaM xmengalah....adam cuba ubat kan sakit si Dia... 







Akhirnya....Dia kembali..!!! adaM gembira sangat..!! I DO LOVE U cik Lappy!!! (Laptop) JGN TINGGALKAN ADAM YE!!!  

7 comments:

Dekcik said...

hahaha...ingat sape lah tadi...bkan men agy bermadah..

entry terbaru..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

Sunah Mohammad said...

jiwang pulak part pasal Dia tu..hahaha~ laptop rupanya...

fRaMe+LenSeS said...

hihihi. :D

tomatokering :) said...

wahhhhhhhhhhhhh hahahahaah -.-'

SanggarMutiaraKebudayaanPSP said...

coiiihh laaa........!

hadiee said...

penangan dunia tanpa sempadan, dah xbley hidup tanpa internet connection. hehe. jga laptop baik2 noo

kiera'sakura said...

kan.. laptop tue dah mcm hp pown klu blh gi mane2 pown nk kene ade die.. hehehe