Wednesday, 13 April 2011

Niat baik di salah erti....

Assalamualaikum semua....woot2~



hurmm....lamekan adam x post entry... sorry sibuk siket n adam terlebih masa dengan dota...  maaf...
baru2 ni.. lagi pun adam dah nak abis dah practical.. :) 22hb ni abis la...esok plak lecturer datang nk audit la konon... hehe.. bia adam sumbat mata dia ngn project adam yg mengunung kat company tu.. haha..

sonok tu sonok gak... adam actually dah xde mood.... pasal semalam... adam ni niat punya la baik bagi nasihat untuk kebaikan "Keluarga" .... tp ada jugak orang xsuka.... sampai sound2 lagi... dah sound ilang plak.. -.-' np laa x mintak je alamat adam kan senang... orang cakap elok2 kot.... xde pun maki2 dalam nasihat tu... hurmmm... pasni adam nak low profile je laa.... adam banyak kat lepak kat blog je lepas ni.. ok laa adam pun dah xtau nk tulis ape lagi.... assalamualaikum...

2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sapa yg sound tu adam??

Adam Zulhilmi said...

ntah lew GK.... kejap dia ade kejap dia xde... cam chipsmore dah haa...