Monday, 4 April 2011

Bila Anak Harimau Main Bola Depan Rumah adaM !!!!

Assalamualaikum semua... woot2~

Perghhh xsabar pulak rasanya nak abiskan practical ni cepat2... busan dah kerja... nak study lagi...hehe lol korang pun tau kan yang phone adam rosak....?? Tadi pas balik keje adaM ngn abah pegi la Megamall.... nak repaire phone... Cina tu cakap 1jam siap... xpelaa...adam pun pi la makan ngn abah lu kat bawah tu...

1Jam dah!!!! adam pun pegi la kdai tu balik dengan muka yg senyum xmaw2...bhahaha... nampak je muka adam... ayat ni kelau "sorry phone adik xdapat diselamatkan lagi" -.-'  rasa cam awek mati pun ade... sob..sob..

adam pun ajak la abah balik....sampai kat rumahh lain pulak cerita nya..... Banyak pulak anak harimau men bola kat tgah jalan.... -.-' caya x????  tgok ni....



lol anak2 harimau malaysia... siap ade upin ipin lagi tu...


xkira la kecik besar pompuan laki adik abang diorg ni sentiasa bersama

hahaha..... xsilap adam...mak bapak diorg cakap...diorg semangat mintak beli baju malaysia ni... Dulu anak2 harimau malaysia ni semua pkai baju pasukan bola sepak luar negara.... Sejak pasukan bolasepak tanah air ni dah meningkat prestasi nya...semua beralih arah dan kembali ke pangkal jalan..hahahaha...

lol sedangkan budak2 kecik tau support pasukan negara sendiri inikan kita yang dah besar panjang...dok sibok support negara lua... -.-' ok sekian sahaja celoteh adam untuk harinie...

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!! 

MALAYSIA! BOLEY!!!

2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GK punya warna biru~~~

hidup malaysia!!

Malaysia boleh!

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-haris-kaito.html akak tag adam.buat tau