Tuesday, 19 April 2011

BiLa adaM berDOTA dengan Gadis Jakarta :)

assalamualaikum semua !! woot2~

wahhhh...lame bebenor adam xpost pape entry en.. :) bukan adam xnak tulis...tp adam tulis dah banyak kali tapi banyak kali jugak la adam delete post tu fed up.... hahaha... sorry2.... ni adam nak cerita siket pengalaman adam ....selalu korang dok dengar adam main dota je kan... :) Dulu adam main dota sorang je.... sekarang adam main dota dah berteman.... dengan pompuan plak uh.... jgn terkejot....pompuan tu orang Jakarta... hahaha... :)
Gila nice... mula2 xpercaya dia ni perempuan...dia main dota pro plak uh.... 1st game adam kne tapaw dengan dia... -.-' (nampak sangat adam noob ) bhahaha.... lepas tu xdapat la der dia nak buat benda sama... :)

Sejak 2 menjak 3menjak ni...cam kerap plak adam main dota ngn dia....kalau adam xajak dia...dia ajak adam... bhhaha....smalam boley plak men dota berdua sampai 4 pagi.. -.-' (sanggup plak dia tgu adam)..
pape pun nice la main dota dengan dia....sebelom ni pun ade jugak adam main dota ngn pompuan... nama Liyana..haha... pun pro jugak tu... :)

Ni ade laa gamba dia adam tunjuk...jap g jgn kata adam ni kelentong la apelaa.... xcaya pi tgok profile adam kat relationship status tu..bhaha.. -.-'  nama dia Fatin Chibi... :) nah gamba dia adam letak 1.. :)





4 comments:

tomatokering :) said...

wahhhhhhhh~~~~ ^^

angah said...

adam mmg terbek...mai la baca nie..tok owg nk exam..kalu ang nk guna pow leh...
http://angahshark.blogspot.com/2011/04/doa-peperiksaan-selamat-mencuba-ikhlas.html

@mel said...

ermmmm....
errr...errrr...errr....
no komen ja lah....

m!SsRahEnA said...

wah..gler cun awek nie..