Wednesday, 9 March 2011

Terima tawaran belajar :)

Niat di hati adam nak pilih laa course2 yg menarik siket untuk ijazah ni... baru nak try online application...dah dia offer course  BACHELOR OF ENGINEERING TECHNOLOGY (HONS) IN MANUFACTURING (AUTOMOTIVE).. diploma dulu adam amek DIPLOMA OF PRODUCTION ENGINEERING TECHNOLOGY  ade la kaitan sebab production & manufacturing ni lebih kurang je.. tp yang xberapa nak minat sebab dalam kurungan ade automotive -.-' ..

2 3 hari ni asyik termenung je... nak amek xnak....kalau tolak dapat ke tawaran lagi lepas ni ....serba salah... kalau xamek....pastu x dapat dah tawaran ....kne keje dah.....awal sgt pulak nak kerja... -.-' Semangat adam untuk belajar ni berkobar2 je... otak ni serabut gila... 

Sekarang adam dah pikir masak2.. adam nak terima  BACHELOR OF ENGINEERING TECHNOLOGY (HONS) IN MANUFACTURING (AUTOMOTIVE) ni.... ilmu ni semua boley belajar. Bila pikir balik mana ada benda kat dunia ni senang.
Adam slalu ingat ayat kawan adam ni. " ingat, nak susah tu kejap je, tapi nak senang tu lama" .

mungkin rezeki Allah nak bagi dekat adam.. adam terima jelaa...  Sekarang dah rasa x saba2 pulak nak pegi.. :)
Khamis & Jumaat ni pergi selasai kan yuran n lain2.. bulan 7 ni dah start... : )

DOAKAN ADAM BERJAYA YE!

No comments: