Tuesday, 29 March 2011

APE KEJADAH NYE BERBLOG DI TOILET????

Assalamualaikum semuaa!!! woot2~

Fuhhh.....cam biasa balik kerja rasa nak post something...hee -.-'
Harini adam kat office kerja xbanyak....siap je kerja.. adam pun merayau2..TIBE2... sekali rasa tank adam nak overflow laa....teros cari toilet nak buang air....

alangkah semangat nye adam masok toilet kilang untuk empty kan tank yg dah full kaw2 tu... tutup je pintu.... usha kiri <.<     usha kanan >.>   teros adam ketawa BHAHAHAHAHAHA!!!
nak tau np??? tgok ni .. . . . .

xnak pecah plak perot adam tgok ayat ni.....

lol.... fuhhh... benti gelak jap... -.-'   ade pulak org berblog kat dalam toilet nie.... mak aii... -.-'

ade banyak lagi actually... meyh adam tunjuk kreatif nye rakyat malaysia ni berblog di toilet kilang... -.-'
dah macam forum pown ade gak ni... hahahaha.... ni gamba lagi... adam snap semua yg ade lam toilet lekaki kat kilang tu... ingat nak pegi la toilet pompuan... jap g xpasal muka adam berblog... bhahaha...

antara karya2 pekerja kilang :

tgok la sesi berdialog diorg...hehe

bhahaha gaji pun ungkit kat sini... -.-'

wahh....siap ade orang tolong buat kesimpulan lagi... -.-'

cara2 menyelesaikan masalah gaji.. (perbincangan)

antara alasan terbaik diberi.... :p

Adam ingat ke diorg berblog je dalam ni....rupe nye siap ade follower lagii... perghhh!!



ni haa follower dia.. -.-'

haiz..... suka tu suka jugak laa... lawak tu lawak la jugak.... tp bagi adam.. ni bukan cara dia... kalau ada rasa xpuas hati... atau ade benda yg perlu berbincang... np perlu dibelakang takbir?? np tidak bersemuka??
cara ni korang lebih menjadi kan individu tertentu saja... hurmmm
Adam harap FAMILY KBU adam xbuat perangai macam ni.... ini pun dah sebahagian dari vandalism... tandas dah wangi... tp pencemaran pemandangan pulak.... tambah pulak kilang ni banyak visitor dari German... ape pandangan diorg nanti?? yg kerja kat kilang ni bukan nye bdak 5 tahun... semua dah pangkat ayah2 dah.... pikir masak2... pertimbang kan lah... pesanan terakhir dari Adam JAGALAH KEBERSIHAN TANDAS BERSAMA!

yeahh!

13 comments:

Bao Bei said...

haha , knp tak lukis button like sekali ? nak like . HAHAHAHA xD takleh blah ah xD

Cik Lyana ヅ said...

hahaha ! dalam lift kolej pun ade gak menda nie. pasal yuran lah especially. dh mcm mind map dh. terbaikk ! :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kah kah kah..

rasanya GK tau sapa yang conteng hisap rokok mengandungi 10 cinta dan 5 kasih sayang

hahaha

=P

Adam Zulhilmi said...

daus tau ayat ni dari adam la GK..

bulat said...

soh depa uat blog la... haha :)

FarAh AmiRa said...

hahaha...vandelisme

♥yaya budak suka embun♥ said...

daily diary. hahahaha
lwak dah rasa. macam dok kat toilet skolah dulu :p

naqiah said...

ok.. fine!! memang bes.. 4low adam..

oshin said...

HAHA . sumpah tak bole blah . tada tmpat lain ke nak tunjukkan bakat buat dialog . asal dlm toilet juga yang dibuatnya . HAHA sakit perot dah gelak .

http://oshinlove.blogspot.com/2011/03/muka-aku-flawless-ke-flowerhorn.html new entry ;)

~Kirin Selama Perak~ said...

paling suka bab rokok !
HAHAHA

AdyBudika said...

ahahahahahahahhaaha

ieda CUMA said...

kreatif kot...! HAHAHA...

mr E oSk gurL said...

x faham pasal 10 cinta 5 kasih syg tu... LOL